• ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
  • ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
  • ΗΛΙΟΒΑΣΙΛΕΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Δίπλα στην παραλία

Το ξενοδοχείο Στεργία απέχει μόλις 100μ. από την παραλία της Παροικιάς.

Μπορείτε κυριολεκτικά να μυρίσετε το απαλό αεράκι του Αιγαίου από το μπαλκόνι του δωματίου σας!


Παροικιά & Πάρος

Το ξενοδοχείο Στεργία βρίσκεται λίγο πιο έξω από το κέντρο της Παροικιάς.

Τα πλεονεκτήματα της περιοχής είναι η ησυχία που παρέχει και η μικρή απόσταση από την κεντρική πλατεία του νησιού.


Μπαρ Εστιατόρια

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα Μπάρ και ποιοτικά εστιατόρια της Πάρου, βρίσκονται σε απόστάση μόλις 2 - 5 λ. από το ξενοδοχείο Στεργία.

Μόλις μας επισκεφθείτε θα σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες :)


Αξιοθέατα

Υπάρχουν αρκετά αξιοθέατα στην Παροικιά και πολλά απο αυτά βρίσκονται κοντά στο ξενοδοχείο Στεργία.

Όλα αυτά τα πλεονεκτήματα κάνουν την τοποθεσία του ξενοδοχείου Στεργία ιδανική για τις διακοπές σας.ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΣΑΣ!


Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Δες τους επισκέπτες ως φίλους

Για να απολαμβάνετε και εσείς ώς Έλληνες την διάσημη φιλοξενία του λαού μας, συμπεριφερόμαστε στους επισκέπτες μας με τον ίδιο τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους φίλους μας. Το ξενοδοχείο είναι οικογενειακό και μας αρέσει να οργανώνουμε βραδιές Καραόκε με παραδοσιακό φαγητό και μουσική. Όλοι διασκεδάζουν και οι φωτογραφίες των επισκεπτών μας επιβεβαιώνουν πως όποιος μας επισκέπτεται περνάει όμορφα.

Πρόσφερε περισσότερα από ότι περιμένουν

Έχουμε πάντα την διάθεση να σας βοηθήσουμε με το νησί. Παρέχουμε πολύτιμες πληροφορίες για άνετες διακοπές και είμαστε έτοιμοι να οργανώσουμε την επόμενη εκδήλωση σε κάποιο συγκεκριμένο μπάρ, club κ.λ.π. της Πάρου.

Βρές νέους τρόπους να τους κάνεις χαρούμενους

Είτε είναι μια βραδιά Καραόκε, είτε η διοργάνωση να επισκεφθείτε κάποιο αξιοθέατο με το βάν του ξενοδοχείου, είτε απλώς μια βραδιά "στα κάρβουνα" στην βεράντα του ξενοδοχείου, υπάρχει πάντα κάτι νέο που προσθέτουμε στις διακοπές σας.

Για την Πάρο

Η Πάρος είναι ένα πανέμορφο νησί γεμάτο με ζωή και επισκέπτες από όλο τον κόσμο, που αναζητούν την Ελληνική ομορφιά και τον καυτό μεσογειακό ήλιο και θάλασσα.

Είναι ένα μέρος απολαυστικό, διασκεδαστικό και ιδανικό να περάσετε τις διακοπές της ζωής σας!

Συμβουλές

Κάντε κράτηση νωρίς και λάβετε -30% έκπτωση


Κρατήστε 2 ή περισσότερα δωμάτια και κερδίστε -20% έκπτωση

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ

05ος


Ο Μαϊος είναι ένας από τους καταπληκτικότερους μήνες στην Ελλάδα, με την φύση να είναι στα καλύτερα της, με καλές θερμοκρασίες ώστε να επισκεφθείτε κάποιες απο τις παραλίες του νησιού.

Οι τιμές των δωματίων είναι πραγματικά χαμηλές και εάν είστε άνθρωπος που του αρέσει να τον φροντίζουν, έχετε μπροστά σας μια φοβερή ευκαιρία. Απολαμβάνετε τα καλύτερα σε πολύ χαμηλές τιμές.

06ος


Ακολουθώντας τον ανοιξιάτικο μήνα του Μαϊου βρισκόμαστε αποσβολωμένοι από την μαγεία τουκαλοκαιριού στην Ελλάδα με ειδικό καλεσμένο τον μήνα Ιούνιο. Οι ημέρες του Ιουνίου διαρκούν περισσότερο απο οποιοδήποτε άλλο μήνα του χρόνου και έχει αρκετή ζέστη, ώστε να χαρείτε όλες τις όμορφες δραστηριότητες του καλοκαιριού.

Οι τιμές δωματίων είναι ακόμη χαμηλές και το νησί δεν είναι πλήρες, πράγμα που σημαίνει καλύτερη εξυπηρέτηση, λιγότερη φασαρία και περισσότερες ώρες χαλάρωσης για τις διακοπές σας.

09ος


Σεπτέμβριος! Παρόλο που σε άλλες χώρες ο Σεπτέμβριος θυμίζει φθινόπωρο και βροχές στην Ελλάδα η θερμοκρασία της θάλασσας είναι εξαιρετική, η ημέρα είναι ακόμη αρκετά μεγάλη, ο ήλιος συνεχίζει να είναι ζεστός και οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες από ότι τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Είναι σίγουρα από τους πιο ελκυστικούς μήνες για να επισκεφθείτε την Πάρο.

10ος


Ο Οκτώβριος είναι κατάλληλος για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη ποιοτικού χρόνου σε ήρεμο περιβάλλον. Λίγοι τουρίστες έχουν μείνει στο νησί και γι' αυτό οι δρόμοι είναι δικοί σας, οι παραλίες επίσης, τα βουνά, τα εστιατόρια, ότι σκεφθείτε!

Έχετε στην διάθεση σας ένα ολόκληρο νησί μεχαμηλές τιμές δωματίων, εξαιρετικές υπηρεσίες και μια αύρα που θα μαλακώσει την ψυχή σας!